Vilkår & Betingelser

VIRKSOMHEDS INFORMATION
FORMEL WOOD ApS
Gadsbøllevej 27
5492 Vissenbjerg
Danmark
CVR-nr.: 37493880

info@formelwood.com
www.formelwood.com

 

Velkommen til FORMEL WOOD. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på FORMEL WOOD. Vi gør opmærksom på, at du skal være minimum 18 år for at handle på FORMEL WOOD.
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

 

RETURRET
FORMEL WOOD yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Når du returnerer varer til FORMEL WOOD, skal du betale returporto, med mindre vi har lavet en fejl i forbindelse med dit køb. Du skal blot vedlægge en kopi af fakturaen i forsendelsespakken sammen med varerne. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Originalemballagen skal returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse. Vi tager ikke varerne retur, hvis der er skrevet på emballagen. Kunden har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Husk derudover at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købssummen ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til reglerne for returret. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken. Vedlæg kopi af fakturaen, registreringsnummer og kontonummer til kontoen hvortil refusion kan foregå, kopi af foregående korrespondance mv. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav.

 

RETURRET / REKLAMATIONER

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Ved mindre skader er der mulighed for, at en repræsentant fra FORMEL WOOD kommer og reparerer skaden hos kunden. Det betinger, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter fejl/mangler opdages. Vi reparerer eller ombytter og sender en ny når vi har modtaget den defekte/fejlleverede vare. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Træ er et organisk materiale, og det vil derfor blive påvirket af dets omstændigheder. FORMEL WOOD plankeborde sørger for at olie/voks behandle træet, så omverdenens indvirkning er minimal. Dog er det købers ansvar at vedligeholde træet. Reklamationsretten gælder derfor ikke ved påvirkning eller skader forsaget af ændringer i temperatur og luftfugtighed.

Skal varen returneres vil FORMEL WOOD  dækkes returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst FORMEL WOOD på mail: info@formelwood.com.

 

Annullerede ordre

Ordrer, der er godkendt og accepteret af FORMEL WOOD er faste tilsagn og er ikke underlagt annullering uden samtykke fra FORMEL WOOD. Hvis annulleringen bliver godkendt, kan der pålægges et minimum af 20 % og op til fulde købspris af produktet til dækning af brugte materiale og fabrikation omkostninger, særlige design omkostninger og testning, håndtering og regnskabsmæssige omkostninger.
Ved annullering kontaktes FORMEL WOOD på info@formelwood.com for at opnå godkendelse.

 

BETALING
Hos FORMEL WOOD kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD og AMERICAN EXPRESS, VISA/Electron. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager eller efter nærmere aftale. Alle priser hos FORMEL WOOD er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25% moms.

 

SIKKERHED
Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken FORMEL WOOD eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved et køb. Hos FORMEL WOOD er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

 

TOLD OG MOMS
Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra FORMEL WOOD kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter. Bestiller du derimod fra et ikke EU-land, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.